Zobrazit přihlášovací formulář

sousedům k výročí svatby

0.0
sousedům k výročí svatby

Potřebné ingredience

mramorový korpus, krém z ledových kaštanů,salko krém, marcipán

Postup přípravy

Tento dort mi dal pěkně zabrat, nejprve jsem zvrtala korpus, neměla jsem kypřicí prášek, tak jsem použila sodu, jenže s tou nemám zkušenosti a dala jsem jí moc, takže mi to pěkně vyteklo z formy :-( , no co, po upečení jsem to seřízla a vypadalo to krásně, ale nedalo se jíst, hrůza fakt, takže korpus letěl do koše :-)
Nu což, upekla jsem druhý (dokoupila si potřebné suroviny), ten se krásně povedl, dvakrát jsem ho rozkrojila, namazala krémem z ledových kaštanů, položila kompotované jahody - další chyba- na ně salko krém, na druhý plát zase krém z ledových kaštanů, celé jsem pomazala salko krémem. Když jsem dort chladila v lednici, tak jsem při vycházce venku a návštěvě sousedů, že jako vysonduju jaký mají plány, abych jim dort jako překvapení předala ve vhodnou chvíli, si uvědomila, že jsem se o týden spletla :-( udělalo se mi mdlo a bylo mi vážně do pláče. No dort jsem potáhla, ale ty jahody bohužel způsobily, že mi ten marcipán poněkud teče, naštěstí to je na spodním okraji a není to tolik vidět, dort jim dám dnes na další už nemám sílu, tak si ten svůj den užijí na dvakrát :-) Snad se bude líbit a po tom všem co předcházelo bude i chutnat. Jsem poučená pro příště, doufám, že už tolik chyb na jednom dortu neudělám, nejlépe žádnou :-) !

jiný pohled

a ještě jeden

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marbrix 24. 9. 2009, 20:42
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
darinka30 24. 9. 2009, 19:55
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Ilonáček (upraveno) 24. 9. 2009, 10:37
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Vy jen o týden , já šla kámošce přát o měsíc dřív , prvně šok a potom chechot a dodnes na to vzpomínáme s úsměvem
Markulena 24. 9. 2009, 10:30
@Ilonáček díky (L) (L) (L) (L)
cherba 24. 9. 2009, 9:48
I po těch všech nezdarech moc pěkný dortík a ty labutě a kyti také moc povedené (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
gigounka 24. 9. 2009, 9:35
Moc krásný (clamp) (clamp) (clamp)
Markulena 24. 9. 2009, 9:39
@gigounka děkuju :-$ :-$ (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie